Uzun zaman sonra "konnichiwa"

Mugen Sakura | Nisan 22, 2020 |
DN] Volume 1 – Chapter 8: Each of Their Thoughts – Snowy Codex



Merhaba öncelikle. Çok uzun zamandır olmadığımın farkındayım. Beni hatırlayanlar var mı merak ediyorum yoksa unuttunuz mu? İşin şakası bu. Umarım iyisinizdir bu arada. Zor bir süreçten geçiyoruz çünkü.


Hep dönmek istemiştim ama bir türlü olmadı. Okul beni çok yoruyordu ve bir tane okulda ilgilenmem gerek kulübüm vardı. Size bahaneler elbette sunmak istemiyorum. Ama size şunu söylemek istiyorum altyazı çevirisi yapmayı özlemişim. O yüzden şuan tekrar blogumu açtığım için çok mutluyum. Umarım siz de mutlusunuzdur😅
Happy Anime GIFs | Tenor

Bu arada şimdilik eski dizi filmlere erişemeyebilirsiniz çünkü blogu gizliye almadan önce silmiştim. Videolarda düzenleme yapmak istediğim için. Altyazılarda hardiskimde ve hardisk bozuldu. Yaptırmaya gittim çok umutlu konuşmadı ama bir şekilde yavaş yavaş tekrardan eklemeye çalışacağım. Lütfen o zaman kadar yeni ekleyeceklerimi izleyeyin.

Şuan  L-DK - Two Loves Under One Roof  filmin yükleyeceğim. 6 bölümlük bir dizi olan Hey Sensei, Don't You Know? çevirdim onu yükleyeceğim.  Watashi ni XX Shinasai vardı onun 4 bölümünü de yükleyeceğim. Filmi var onun çevirisine de başladım, bitince onu da ekleyeğim.  Artı Kyo kara Ore wa var ekleyeceğim diziler arasında ilk bölümünü çevirmiştim çünkü.

Kısacası 
L-DK - Two Loves Under One Roof (Film)✔




























Hey Sensei, Don't You Know? (Dizi) ✔




























Watashi ni XX Shinasai (Dizi)✔




























Watashi ni XX Shinasai  (Film) İlk 12 dakikasını çevirdim.




















Kyo kara Ore wa (Dizi) İlk bölüm.




















Bu arada bir şeye değinmek istiyorum. Ben her şeyi tek başıma yapıyorum, yani her hangi bir bana yardım etmiyor. Çeviriyorum, kontrolünü yapıyorum, gömmüyorum, yüklüyorum. Yani her şey benim elimden geçiyor.  Hey Sensei, Don't You Know? İlk bölümünü gömmüyorum şuan ama nedense çok yavaş. İlk bölüm gömmülsün bilgisayarı kapatıp açacağım bi'. Yoksa her şeyi birden yüklemeyi planlamıştım.

Ayrıca bir şeye daha değinmek istiyorum normalde çevrilmiş bir şeyi çevirmem çünkü bir sürü daha çevrilmemiş dizi-film var. Ama yeterli olmadığını düşünürsem çeviririm anca.

K-on GIF | Gfycat


Çok mu konuştum ne? Aslında bloga yazı yazmayı bile özlemişim. Bu arada evde ne yapıyorsunuz? Benim online derslerim devam ediyor. Yani hala koşturuyorum. Hatta öğlen dersim var. Ama zaman buldukça altyazı çevirisi yapmaya çalışıyorum.



Herneyse bu kadar ben konuştuğum yeter 😁 Bu arada altyazı çevirisi yapmayı düşünen olursa bana ulaşabilirler.


Aaa bu arada Twitter ve Instagram adreslerini de takip edebilirsiniz.

Twitter

Instagram

Bye Bye GIF by Reactions | Gfycat













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Copyright 2013 © BİR OTAKUNUN DÜNYASI

BLOG DESIGN BY BİR OTAKUNUN DÜNYASI